måndag 2 november 2015

Dagens Didrik 31/10

Nu börjar reaktionen på Loves ankomst komma för Didriks del. Han lyssnar verkligen inte alls på vad vi säger och gör allt tvärtemot. Han är också väldigt grinig och blir arg och ledsen för minsta lilla motgång och nej. Visserligen hör nog det sista ihop med att han har slutat sova middag. Och det gör ju inte saken bättre att Love har ont i magen och skriker en massa.

Marcus har varit ledig torsdag och fredag och då känns det som att Didrik har varit ännu mer uppmärksamhetskrävande och tvärtemot.

I torsdags var vi på järnvägsmuseet. De hade spöklov där. Vi åkte ånglok och tittade på tågutställningen. När vi var där gick det jättebra och Didrik hade jätteroligt. Sen på eftermiddagen var Isabell med familj här. Vi var ute och lekte först. Didrik hade sin springcykel. Han åkte rätt ut på en parkering, och trots att jag skrek att han skulle stanna så fortsatte han och höll på att bli påkörd av en bil. Eller det kanske var att ta i, men en bil på parkeringen startade iallafall. Blir galen på honom när han inte lyssnar. Sen var hela kvällen mer eller mindre kaos.

Både fredagen och lördagen har varit mer eller mindre kaosiga när det gäller Didrik. Bortsett från fredag kväll när vi var hos våra kompisar. Då var han jättesnäll. Men n sak som fortfarande funkar kanon är Didriks sömn. Sen han slutade sova middag sover han 11-12 timmar per natt. Somnar vid 19:30 och sover till 6:30-7:00. Läggningarna är inga problem alls. Vi läser en saga, oftast Mulle Meck eller Halvan, sen pratar vi lite om dagen eller morgondagen. Sen säger vi god natt och går ut ur hans rum. Oftast somnar han direkt.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar