söndag 23 augusti 2015

Sit Down

Ända sedan vi flyttade in i huset för två år sen har vi velat ha en soffa till vardagsrummet på nedervåningen. Men med förra kökets planlösning, med dörren in till vardagsrummet, så gick inte det.

Sen vi satte upp nya väggen mellan köket och vardagsrummet så har vi börjat titta på soffor lite mer på riktigt. Dock kan vi inte ha hur stor soffa som helst och vi båda ville ha en hörnsoffa (L-soffa) och då var inte utbudet så stort. Vi hittade en soffa på en affär här i Gävle, men den kändes inte helt hundra och kostade 8500:-. Efter köksrenoveringen så är det väldigt tomt på våra konton, så vi bestämde oss för att avvakta med soffköp. 

Men igår så surfade jag lite på Blocket och hittade en annons om en soffa. Den var egentligen lite större än vad vi hade tänkt, men vi började mäta och insåg att den kanske inte skulle vara så dum ändå. Idag åkte vi och tittade på den. Soffan är 5 år gammal, men både såg ut och kändes som ny. Det är modellen Sit Down från Mio och nypris på en sån är nästan 13000:-. Vi betalade 3500:-. Och när vi ställde in den blev det SÅ bra! Vi är jättenöjda! Nu ska vi bara montera upp en av våra TV-apparater på väggen så slipper Didrik sitta helt ensam på övervåningen när han vill se på film när vi lagar mat. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar