söndag 5 augusti 2018

Göteborg

Morgonen efter dressinturen så åkte vi direkt till våra vänner i Göteborg, som nu har flyttat till ett radhus i Åsa, söder om Göteborg. Bilresan ditt gick bra, men det blev många stopp. Vi kom fram vid 15:00. Trots att barnen inte har träffats på två år så fann de varandra direkt. Oklart om det är mer än Didrik som kommer ihåg att de ens har träffats, men det spelar ju inte så stor roll. Och för oss vuxna kändes det nästan som att det var igår vi sågs. Så härligt med sådana vänner. Vi var först ute och lekte och sen gick vi in. Till middag blev det enorma hamburgare.


Tisdagen bjöd tyvärr inte på något höjdarväder, men vi promenerade längs med havet och i omgivningarna ändå. Det blev lite längre än vad vi hade tänkt och vi hade bara en vagn med oss. Totalt blev det nästan 9 km. Didrik åkte på Marcus axlar den sista biten.












Onsdagen var det riktigt härligt sommarväder igen. Jag började dagen med lite träning tillsammans med barnen på ett utegym.



Vi promenerade till stranden och var där några timmar. Det var skönt i havet. Barnen fick håvar och Didrik lyckades fånga en sjöstjärna (med lite hjälp).





Jag och Didrik avslutade vår västkustresa med att åka tåg från Kungsbacka till Göteborg. Didrik ville så gärna åka tåg. Och han blev jättenöjd med den lilla tågresan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar