måndag 6 augusti 2018

USA 2018 - Six flags Great America

Sista dagen i West Dundee åkte vi till den enorma nöjesparken Six Flags Great America. Vi kom dit lite senare än vad jag hade tänkt mig och det var långa köer till det mesta förut till barnkarusellerna. Men barnen hade trots detta en superbra dag. Vi var där i över 8 timmar.





Jag och Love gjorde blundern och åkte ett skepp det första vi gjorde. vi var sjöblöta när vi klev av. Barnen hade ombyte med, men inte vi vuxna. Tänkte inte alls så långt. De allra flesta som var där hade träningskläder på sig som torkar snabbt, men så rutinerade var inte vi.






Didrik fick för första gången åka GoCart, han älskade det. Det var inga små cartar utan vanliga, men man satt två i dem. Marcus körde och Didrik satt bredvid.

Vi åt middag på hamburgerstället Johnny Rockets. Den kedjan åt vi på när vi var i Abu Dhabi för fyra år sedan. Lika gott den här gången också.
Det var berg och dalbanor över allt. Didrik hade fått åka ganska många, men på grund av köerna så var det bara en han åkte och den hade två loopar och två twistar. Han var i extas.


 Den helt klart roligaste åkturen var i dessa stockar. Herregud vad vi skrattade och så blöta vi blev.
Tyvärr var det massa karuseller som vi inte hann åka, men jag har en känsla av att vi kommer att komma tillbaka till det här stället igen. Eller till något annat Six Flags, om inte allt för många år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar