söndag 5 augusti 2018

USA 2018 - resan dit

Vi åkte tisdagen den 17 juli. Vårt plan skulle ha gått kl 16:35, men på förmiddagen fick vi ett sms om att det var försenat till 18:15. Tyvärr var vi tvungna att checka in bagaget senast samma tid som tidigare, men det var ändå skönt att inte behöva stressa på Arlanda.
Barnens farmor flög på samma flyg som oss. Vi åt middag på Arlanda och barnen lekte traditionsenligt med Briotågbanan som finns vid leksaksaffären i Terminal 5. De hann även med lekplatsen den här gången.

Väl ombord på planet så hade vi fått platser tillsammans i mitten av planet. Perfekt! Alla hade egna skärmar där vi kunde välja vad vi ville kolla på. Barnen var väldigt imponerade. Det serverades mat, som inte var så barnvänlig, men de fick i sig lite mat. Barnen somnade vi 21:30. Love hade lite svårt att komma till ro och blev lite stökig, men när de väl hade somnat så sov de i princip tills att vi landade ca 8 timmar efter att vi hade lyft. Det gick riktigt smidigt. Klockan var då 18:30 amerikansk tid.





Inför den här flygresan hade jag investerat i en ny barnvagn :-) En Babyjogger City Tour, som man kan ha som handbagage på de flesta flyg. Sjukt smidigt att kunna sätta Love i vagnen direkt när vi klev av planet. Chiacgo är en av de största flygplatserna i världen så det var en bit att gå.

Vi hade sån tur att vi fick gå före hela den superlånga kön när vi kom till passkontrollen. Och när vi hade kommit igenom den så kom våra väskor direkt.
Marcus morfars bror, Sören och hans son Kenny mötte oss på flygplatsen och vi åkte sen hem till dem, ca en timme väster om flygplatsen. Love somnade strax innan vi kom fram, vi 21-tiden. Vi var alla trötta så vi gick och la oss direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar