onsdag 15 augusti 2018

USA 2018 - Chicago dag 1

Vi lämnade tillbaka bilen till Sören och Marilyn i West Dundee. Därifrån skjutsade dem oss till tåg stationen Big Timber. Där hoppade vi på ett tåg till Union Station i Chicago. Barnen var SÅ taggade på att åka tåg och resan på 1 timme och 15 minuter gick utan några som helst problem. På Union Station blev det lite värre. Vi hade alldeles för mkt packning för två vuxna och två barn, men Didrik var superduktig och hjälpte till med både väskor och Loves vagn.



 Från Union station bokade Marcus en Über som körde oss till vårt hotell, Double Tree by Hilton Magnificent Mile. Mycket smidigt och billigt.
 Vi hade som sagt MYCKEt packning!
 Efter att ha landat en kort stund på hotellet tog vi en promenad till Navy Pier och åt middag på Bubba Gump. Det har ju blivit lite av min och Marcus restaurang när vi är på längre resor. Maten var lika god som vanligt. Barnen var lite röjiga, men det löste sig ganska bra med deras iPads.





Efter middagen hämtade vi ut våra souvenirglas i shoppen och där ville Didrik göra ytterligare ett souvenirmynt.
Vi promenerade sen vidare på Navy Pier och njöt av vädret och utsikten. Vi satte oss ner på en bänk och tittade på massa fina båtar som åkte in i Chicago River. Didrik kom på massa saker han ville göra under dagarna vi skulle vara i Chicago och jag och Marcus försökte kompromissa med både tid och pengar.





Vi fick även se lite av blodmånen. Det syns inte så jättebra på bilden, men den var stor och röd och i verkligheten.
Första eftermiddagen och kvällen i Chicago var verkligen superhärlig och satte ribban för resten av dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar