tisdag 21 september 2010

Viva Las Vegas

Nu har både dag 4 och 5 på vår semester snurrat förbi. Vi har inte ställt om dygnet helt ännu, så det blir tidiga morgnar och tidigt kvällar...Just nu är klockan 22:53 här i Las Vegas och det är det längst vi har varit vakna sedan vi landade i USA.

Igår morse åkte vi från Marina Del Rey och ställde GPS:en på Las Vegas Fashion Outlets i Primm, på gränsen mellan Kalifornien och Nevada. Efter att Marcus hade kört i 4 timmar så var vi framme. Efter enbart tre timmar på outleten hade jag köpt en piké-tröja från Lacoste, en stickad tröja från Ralph Lauren, en superfin väska från Michael Kors och ett par träningsskor från Nike. Och tro det eller ej, de är från vuxenavdelningen :-)
En timme senare var vi framme på vårt hotell i Las Vegas, och termometern visade 104 grader Farenheit, vilket är ca 40 grader Celcius... Det var galet varmt.














Efter en snabb incheckning fick vi våra fina hotellrum på MGM Grand. Hotellet är hur stort som helst. Först tittade vi på lejonungarna på vårt hotell. När vi väl hade hittat ut på The Strip, efter att ha använt karta, så började vi promenera och titta på den enorma grannhotellen... Vi åkte upp I Las Vegas Eiffeltorn och tittade på den fantastiska utsikten, vi hälsade på Flamingosarna på Flamingo och vi tittade på fontänen utanför Bellagio... Las Vegas är en helt galen stad, men jag gillar den! Middag åt vi på Margarethaville. En temarestaurang mitt på The Strip.









Eftersom vi hade klivit upp så tidigt och åkt långt så gick vi och la oss tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar