torsdag 23 september 2010

Shop til you drop

Dag 5 av vår semester spenderades även den i Las Vegas. Även denna förmiddag låg vi vid poolen. Så skönt att bara koppla av lite. Som tur är så hade MGM Grand en pool som inte värms upp av solen, för i sådana fall skulle det ha varit hur varmt som helst.









När klockan började närma sig lunch så åkte vi till Las Vegas Premiun Outlets, ca tio minuter med bil från vårt hotell. Jag älskar Outlets. Allt är så billigt. Det blev en hel del shopping :-) ett par träningsbyxor från Adidas, ett linne och en klänning från Roxy, en väska från DKNY, ett par solglasögon från Clavin Klein, tofflor från Crocs och 3 BH:ar från WonderBra... Tror att allt kostade mindre än hälften av vad det gör i Sverige :-) Även min far och Marcus shoppade rätt mycket...

Efter att ha varit på Outleten i fem timmar så styrde vi vår kosa mot hotellet igen. Jag och Marcus gick och åt buffé, som man måste göra i Las Vegas. Vi valde den på vårt hotell. Det fanns verkligen hur mycket mat som helst, men efter 4 tallrikar gav vi båda upp. Marcus passade även på att köpa en überstor öl...











Sedan tog vi en promenad på Stripen, men inte så lång eftersom vi var tvugna att gå hem och packa ihop alla våra saker... Jag köpte lite billigt smink och Marcus köpte lite souverinrer... På vägen hem så stannade vi till på hotellets casino. Marcus stoppade i en 5:a i en slotmaskin som hette Kitty Glitter och vann 63,50. Tur ska man visst ha ibland. Nu har han lovat att jag ska få ett paket!











Det här var vår sista dag i Las Vegas. På ett sätt känns det som att det räcker, men det var ändå lite saker som vi inte hann med. Men en sak som är säker är iallafall att shoppingen i Las Vegas slår det mesta!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar