lördag 18 september 2010

Good morning sunshine

Dag 1 i underbara Kaliforninen har sprungit förbi. Vi är lite jetlaggade, så vi vaknade redan 06:10 imorse. Vi inledde dagen med frukost på Starbucks på Venice Beach, sedan blev det riktig långpromend till hotellet. Vi gick runt några av Marina Del Reys hamnbassänger. Gud vilka båtar det ligger här! Helt galet fina och lyxiga...














Sedan tog vi bilen till Laguna Beach. Tyvärr var det inte så fint väder där, men gud vilket litet sött samhälle. Vi åt lunch på en liten amerikansk pizzeria. Fantistiskt god pizza och minst lika trevlig personal.
Efter mycket trevliga timmar i Lagnua Beach tog vi Highway 1 norr ut. Gud vilken fin väg. Vi passerade både Newpoert Beach och Huntington Beach innan vi valde at svänga av till motorvägen, och där fick vi sitta i en bilkö á la Los Angeles. Till slut kom vi fram till S:t Monica Beach. Solen sken från klarblå himmel, men det blåste kallt. Mitt dopp i Pacific Ocean får nog vänta tills vi kommer till Hawaii. I S:t Moncia blev det strosande längs med strandpromenaden och piren och lite shopping. Men jag är lite jetlaggad, så jag var inte på shoppinghumör alls. Visste inte att det var möjligt... Det blev bara en mjuikströja från Roxy och några trosor på Victoria´s Secrets... Men det är många dagar kvar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar