torsdag 12 april 2018

Sälen dag 3

Tisdag och så kom solen. Vi lämnade Didrik på skidskolan kl 9. De hade gjort om grupperna bland Snöstjärnorna utifrån hur duktiga de är. Didrik hamnade i mittengruppen och fick Janina som skidlärare.
 


Vi tog med Love upp i backen och invigde skidselen. Han var jätteduktig och stabil. Vädret och åkningen var magisk. 








Love orkade några åk, sen tog vi mellispaus i solen. 
Efter att vi hade hämtat Didrik från skidskolan åkte vi ett åk tillsammans sen åkte vi hem och lämnade Love med mormor och morfar. Vi åkte upp på toppen med Didrik och tog sen Trollskogen. Något hände på skidskolan och Didrik blev väldigt modig. Han åkte i alla hopp och gupp i skogen. Marcus är precis likadan, ska åka överallt förutom i pisten. Jag håller ju på att få hjärtat i halsgropen hela tiden. 


Efter lunch åkte jag och mamma längdskidor. Spåren var superfina, så det blev en tur på 11 km för mig. Jätteskönt och vacker natur.






Marcus och Didrik åkte slalom nästan hela eftermiddagen. Jag och Love tog oss ut i skidbacken efter att han hade sovit middag. Tanken var att vi skulle åka tillsammans hela familjen, men Didrik blev sur och ville åka hem.

När han hade kommit till sans så möttes vi upp och åkte snowracer i pulkabacken. Didrik är så sjukt modig. Han åkte högst upp och fick herrejesusfart, men han skrattade bara.









Vi avslutade dagen med lite shopping på Stadium. Det blev ett par nya pjäxor till Marcus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar