tisdag 10 april 2018

Sälen 2018 dag 1

I förrgår började äntligen vår årliga fjällsemester. I år har vi hyrt ett hus i Hundfjället; Trollbäcken 15.

Planen var att komma iväg tidigt på förmiddagen för att kunna åka lite skidor redan på eftermiddagen. Men efter att ha kollat väderprognosen så blev avresan framflyttad. 



Vi kom iväg vid 11-tiden och stannade redan i Valbo och åt lunch. Bortsett från ett snabbt kisstopp vid vägkanten körde vi sen resterande vägen till Sälen i ett sträck. Barnen var superduktiga. De satt och spelade spel på IPad och  Nintendot eller sov, eller busade med varandra.

Det spöregnade större delen av resan, men när vi kom till Sälen så slutade det, men det var grått och tråkigt. 

Vi hämtade ut barnens hyrskidor och sen mötte vi upp mormor och morfar. Barnen blev överlyckliga när de kom.Vi gick till närmaste backe och barnen provåkte. Det var första gången för Love på skidor och som vanligt med fysiska grejer så imponerar han stort. Så stabil och helt orädd. Vi började vid det lilla bandet. 


Men ganska snabbt ville han åka knapplift istället. Så klart, eftersom det var där storebror åkte. 




Även det gick superbra och att åka bredvid och hålla i stavarna. Vilken stjärna han är vår lillebror.

Didrik tyckte också att det var jätteroligt att åka. Dock var det väldigt trögt före i backen så han fick lite dåligt med fart. Didrik var väldigt nöjd med sina pjäxor och skidor. Bara hans favoritfärger; orange, blå, röd och gul.

Vi kom fram till huset vid 17-tiden. Det är en jättefin och modern lägenhet som vi har hyrt. Det ligger fyra lägenheter i samma hus. Tror att den är på 77 kvm och har fyra sovrum och ett vardagsrum. Har tyvärr inte tagit några bilder inomhus, men det kommer. Killarna sover i samma säng; Didrik uppe och Love nere. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar