fredag 13 april 2018

Sälen 2018 dag 4

Ännu en dag med strålande solsken från klarblå himmel. På morgonen var det som vanligt skidskola för Didrik.




Unde tiden Didrik var på skidskola så åkte jag och Marcus med Love. Han tröttnade dock efter några åka och ville mest leka. Men så får det vara också. 


När Didrik var klar med skidskolan åkte vi hem och lämnade Love med mormor och morfar och åkte sen till Lindvallen. Vi kom fram vid 11 och åkte därifrån kl 16:10. Riktigt härliga timmar tillsammans med Didrik. Han har utvecklats massor i skidbacken under de här dagarna. Nu kan han nästan åka överallt. Det går kanske inte superfort, men det går och han tycker att det är jätteroligt. 




Vi körde Kexchokladjakten, en tipspromenad i skidbacken. Det var roligt.







Den sista timmen åkte Didrik och jag själva. Vi hamnade av en slump på After ski med Valle.





Sen åkte vi massa åk i en liten snowpark för barn. Några hopp och rails som Didrik älskade. Han är verkligen precis som Marcus, ska hoppa över allt och åka i skogen så fort det går. Hur som helst så är det så roligt att han älskar att åka slalom. 
Vi avslutade den här härliga dagen på Valles värdshus i Lindvallen tillsammans med resten av resesällskapet. Det var god mat, tacobuffé, och en riktigt bra show. Love var helt hypnotiserad. Han satt still i 1 timme och 40 minuter. Didrik hängde mest framme vid scenen. 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar