måndag 4 december 2017

5-års kalas

Dagen efter Didriks födelsedag firade vi honom med en liten del av släkten på förmiddagen. Vi slog ihop Didriks och Loves kalas. Vi bjöd på en lite enklare brunch. Tiden gick supersnabbt och det var som vanligt jättetrevligt. Barnen var så nöjda med sina presenter. Didrik fick Cars 3 lego och Love fick Play Doh. 

När släkten hade åkt hem packade vi in massa fika och annat smått och gott i bilen och åkte till Vikingaskolans gymnastiksal, som vi hade hyrt. Kl 13 kom det 20 barn med föräldrar. Vi hade inte tänkt bjuda så många, men efter att vi hade bjudit Didriks privata vänner så ville han bjuda några av sina föriskompisar. Det slutade med att han bjöd 5 kompisar från förskolan och alla tackade ja. Så himla roligt! 

Trots att det var kaos i 1,5 timme så hade barnen jätteroligt och Didrik var jättenöjd. 

Vi hade byggt upp en liten hinderbana som de röjde runt i, sen fikade de och till sist var det dags för skattjakt. Alla fick med sig en liten godispåse hem.

Didrik hade bestämt tema för kalaset och ville ha Cars 3. Jag beställde tallrikar, servetter, muggar, godispåsar och en tårtbild från barnkalaset.se. Vi gjorde en tårta själva och en beställde jag från Idas Kak och bak, samma tjej som gjorde tårtorna till Loves 1-års kalas. Den blev superfin!


Didrik fick så sjukt mycket presenter! Helt galet hur mycket folk la på presenter! Här är inte ens alla med! Det saknas bland annat ett spel, en legokartong och en bil från Cars 3.

Ett superlyckat kalas, men nästa år kanske vi bjuder lite färre barn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar