torsdag 25 augusti 2011

Paradise City


Idag har vi varit och besökt byn på grannön. Tänk vilket liv de lever. De verkar så lyckliga och bekymmersfria. Vi fick träffa överhuvudet och besöka kyrkan, se vår guides hus och handla på shellmarket, så klart blev det några inköp.

Vi har oxå hunnit med att kayaka lite. Nu är det dags för lunch.

Imorgon ska vi åka båt till några kända grottor. De var med i filen Den blå Lagunen (med Brooke Shields). Ön som vi bor på var oxå med i den och några som bor i byn som vi var i idag var med i filmen. Denna film måste ses när vi kommer hem.

Jag som var lite rädd att det skulle bli långtråkigt här. Vi har inga problem alls att få dagarna att gå. Vi vaknar ganska tidigt, njuter av att inte behöva stress.

Sitter på vår balkong och njuter av den fantastiska utsikten. Går ner till restaurangen och äter frukost. Lägger oss i två solstolar och solar och badar. Snorklar lite och kayakar. Äter lunch vid 13-tiden. Går tillbaka till stranden. Går hem till vår bure vied 17-tiden. Duschar och vilar lite innan det är dags att äta middag. Efter middagen går vi upp till oss, njuter av solnedgången innan vi tittar på ett avsnitt av någon serie på datorn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar