tisdag 23 augusti 2011

Han kommer med solsken till mig

Det finns inte ord som kan beskriva hur fantastiskt vi har det! Vi njuter!

Solen har nu kommit till Fiji, helt underbart! Igår lämnade vi huvudön. Efter en femtimmars blåsig båtfärd kom vi fram till ön Nanuya LaiLai i ögruppen Yasawa. Båtfärden var en riktig upplevelse, dels blåste det så att vi trodde att vi skulle blåsa av båten, men det som vi kommer att minnas är den fantastiska omgivningen. Vi åkte förbi hur många små paradisöar som helst.

Vi bor i en Bure uppe bland träden. Badrummet är delvis utomhus, hur häftigt som helst. Utsikten från Buren är helt enastående. Vi har badat, solat, läst böcker och bara njutit av varandra. Maten här är helt gudomligt god. Allt vi har ätit har varit smaskens.

Snoruppdatering: Min förkylningen vill inte ge med sig. Det värsta är att mitt huvud känns som att det är fyllt av bomull, och mina huvudvärkstabletter börjar ta slut... Men det finns säker något att få här om det krisar.

Marcus har badförbud idag. I förrgår skrapade han benet mot en korall, och det har blivit lite infekterat. Chefen här ringde till en läkare på huvudön och bad om råd. Vi har fått en salva att smörja såren med och så har vi satt kompresser utanpå. Om det inte hjälper har han fått antibiotika att ta imorgon. De har det mesta på den här ön :-)

Nu ska vi gå och lägga oss i en hängmatta under palmerna och vila och läsa våra böcker. Kl 15:00 ska Marcus på massage. Livet på en pinne!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar