torsdag 4 augusti 2011

9 dagar kvar

Sommarvärmen har kommit tillbaka! Det är ju underbart. Det har visserligen varit fint väder ett tag, men inte så himlans varmt, men det har det varit igår och idag och det verkar det bli imorgon också :-) Dock ser det ut att bli sämre nästa vecka och de prognoser som sträcker sig till den 13 augusti ser inte så lovande ut. REGN OCH 16 GRADER. Det enda som inte får hända!!! Och jag kan inte göra ett smack åt saken. Får hoppas att prognosen hinner ändra sig!

Idag har vi träffat prästen en sista gång. Hon är rolig, så det känns jättebra! Jag längtar så himla mycket tills kyrkklockorna slår och dörrarna öppnas och vi får gå in tillsammans.

Vi har även fixat iordning den sista bordsplaceringskartan. Nu ska bara namnen sättas dit. Tyvärr har vi fått två återbud idag. På söndag måste vi berätta för Engeltofta hur många vi blir, och det verkar som att vi blir 90 st.

Nu är det bara 4 arbetsdagar innan vi får semester. Det ska bli så skönt med semester. Det känns att man har jobbat hela sommaren. Idag satt jag och drömde mig bort till vår smekmånad. Fiji kommer bli grymt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar