fredag 19 augusti 2011

Honeymooners at last alone


Nu är vi äntligen framme!

Det var en LÅNG resa hit, men förhoppningsvis är det värt det. Dock visar inte Söderhavet upp sig från sin bästa sida. Det har varit mulet nästan hela dagen och det är kallt. Jag som har räknat med värme, har en kofta och ett par leggings med mig.

Vi flög från Stockholm till London, 2h 35 min, London till Hong Kong 12 timmar och Hong Kong till Fiji 10 timmar. Från Hong Kong till Fiji så åkte vi med ett charterplan, ett sånt som vi flyger till Grekland med; alltså ingen egen TV skärm. Det blev en lång flygresa.



På flygplatsen på Fiji så togs vi emot av en supergullig kvinna. Vi fick varsin blomsterkrans och ett snäckhalsband. Efter en bilresa på 1 timme och 20 minuter, genom ett tokfint landskap kom vi fram till vårt hotell Outrigger on the Lagoon. Vi blev uppgraderade från ett dubbelrum till en egen Bure. Hur lyxigt som helst!

Vi har legat vid poolen idag, men tyvärr har solen lyst med sin frånvaro. Vi pratade med en kvinna från Australien som har varit här sen i lördags, alltså i 6 dagar. Idag är första dagen som solen har skinit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar