måndag 25 april 2016

Dagens Love 24/4

Nu har ännu en helg gått. Igår var det min morgon. Love vaknade 6:15 och Didrik 6:45. Efter att vi hade fått i oss frukost var det dags för Love att sova igen så då passade jag och Didrik på att gå ner i källaren och började rensa. Vi har hur mycket grejer som helst. Love sov i 1,5 timme och Didrik såg på Nicke Nyfiken på projektorn. Jag fick massa gjort. På eftermiddagen åkte Marcus och Didrik till återvinningen med hela bilen full. Sen lämnade Marcus av Didrik hos mormor, där han sov.

Love är tillbaka i sina rutiner och sover hela nätterna igen. Dock är han morgonpigg, men det går jag med på så länge jag får sova hela natten.

Idag har vi haft städdag i vårt område. Love satt med i vagnen i två timmar utan att klaga alls. Han är världens nöjdaste lilla kille, och världens gladaste. Så fort någon pratar med honom så avfyrar han världens största leende. Tanterna runt omkring här blev så förtjusta i honom.

Love rör sig mer och mer och snabbare och snabbare. Han rullar och snurrar som bara den. Han sliter i allt han får tag i. Och pratar massor. Det är inte bara joller utan massa andra ljud; Ajajaja, Dadada, Nenene och så vidare.

'Han har börjat sova längre perioder på dagarna. Han kan fortfarande sova sina korta stunder på 30 minuter, men de har börjat blandas upp med längre perioder på en till två timmar. Det är skönt.

Och det går bättre och bättre med maten. Han äter en portion gröt till frukost. Sen får han ersättning ca tre timmar senare, 180 ml. Sen äter han knappt en halv barnmatsburk och en halv burk fruktpuré till lunch. Ca två timmar senare äter han en portion ersättning igen. Sen knappt en halv barnmatsburk och en halv burk fruktpuré till middag. Och sen en eller två portioner ersättning, beroende på vad klockan är och när han har sovit, innan han somnar. Vi har hittat en favoritbarnmat, Sempers Spaghetti och köttfärssås. Det var Didriks favorit också. Men han åt allt, det gör inte Love.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar