söndag 17 april 2016

Dagens Didrik 14/4

Nu har ännu en vecka på föris gått. Lämningarna har gått hur bra som helst den här veckan, oberoende av om de har varit inne eller ute. Han har varit på toppenhumör när jag har hämtat honom. En dag pratade jag med en av fröknarna och hon berömde honom för att han är så duktig. Hon sa att det känns som att han har blivit en så stor pojke, både till sättet och i kroppen. Det kändes så klart jätteroligt att höra.

Det har varit fint väder den här veckan så vi har hängt utomhus efter föris. Vi har promenerat, lekt i lekparken och pratat. Didrik är väldigt mycket för att prata nu. Han har mycket funderingar. Han vill ofta prata om hur det var när han var liten eller om saker som har hänt för länge sen, bland annat om våra resor. Han har ett väldigt bra minne, kan helt spontant börja prata om saker som hände för 1,5 år sen.

Idag efter föris blev vi medbjudna hem till en tjej som går på den andra småbarnsavdelningen. Jag och mamman hämtar och lämnar samtidigt och har pratat en del med varandra. Hon är jättetrevlig. Tyvärr gick inte barnen lika bra ihop, men de hade roligt delar av tiden vi umgicks. Hon sa att hennes barn ofta var lite trubbig mot nya barn. Så det kanske går bättre nästa gång. Jag och mamman hade iallafall jättetrevligt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar