tisdag 19 april 2016

Dagens Love 16/4

Lillkorven är förkyld igen. Det började för några dagar sedan. I onsdags hade han en liten febertopp, men den försvann snabbt. Nu är det bara massa snor och hostigt. Han sover lite sämre på nätterna, men inte så farligt. De flesta nätter sover han hela nätterna, men nån natt är han vaken nån timme.

Dagtid sover han dock ca 30 minuter åt gången. Jag vet inte om det är vagnens sittdel han inte gillar, eller om det är en fas. Han sover visserligen lika lite i sin säng dagtid, men förut sov han iallafall längre när jag promenerade, men även då vaknar han efter ca 30 minuter. Måste prova en vanlig sittdel och se om det blir bättre.

Love har utvecklats väldigt mycket den senaste tiden. Han slår med armarna när han sitter i matstolen, han har väldigt mycket olika ljud för sig. Han förflyttar sig mer och mer, mest genom att rulla. Han leker med leksaker på ett nytt sätt.

Jag slutade amma för en vecka sen, den 9/4. Det har gått hur bra som helst. Han har inte brytt sig alls. Dock är han inte speciellt intresserad av mat. Gröt går jättebra. Vi har bytt ut det första målet mat på dagen mot en portion gröt. Men vanlig mat äter han bara några skedar åt gången, sen tappar han intresset. Tycker att det går ännu sämre sen han blev förkyld igen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar