torsdag 4 januari 2018

Nyårsafton 2017

Nyårsafton firades med familjen Rogsberg hemma hos oss. Jag och Marcus tog städade och röjde innan så att huset var faktiskt riktigt fint för en gångs skull.

Jag dukade fint och vi klädde upp oss. 





Gästerna kom vid 16:30. Barnen fick gå ner i bion och spela TV-spel, se på film och äta popcorn medans vi vuxna fixade maten. Vi provade helt nya rätter, kanske inte det smartaste på nyårsafton. Recepten var rätt avancerade, men det blev hur gott som helst.

Vi började med en fördrink och en laxröra.



Sen bjöds det på hummersoppa till förrätt, gorgonzolaspäckad oxfilé med bakad potatis och rödvinssås till huvudrätt och chokladmousse till efterrätt. Barnen fick korv med pasta eller korv med bröd och exotiskt fruktfat.







Barnen lekte hela kvällen. De var sams hela tiden och verkade ha superroligt! Det är så kul att se hur de trivs tillsammans och hur bra de alla fyra leker tillsammans.



Vi firade ett eget tolvslag med barnen kl 21. Vi klädde på oss och gick ut. Vi hade några små rakteter som Marcus sköt och så släppte vi upp en rislykta.



Barnen somnade vid 22. Sen var det de vuxnas kväll och natt. Vi firade tolvslaget med vår granne som också hade gäster. 





Sen satt vi i soffan och pratade tills klockan var 4:30. Vi hade verkligen supertrevligt! Det var dock inte lika trevligt när love vaknade kl 7. Men nyårsdagen flöt faktiskt på riktigt smidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar