fredag 26 januari 2018

Aktiviteter

Förra terminen hade barnen eller Marcus aktiviteter varje vardagkväll förutom tisdagar. Vi stressade som bara den för att få ihop det.
Måndagar: Didrik gympa, Marcus träning
Tisdagar: inget
Onsdagar: Didrik simskola
Torsdagar: Love gympa, Marcus träning
Fredagar: Didrik och Marcus gympa 

Det var helt självvalt att ha det så här för att vi ville ha helgerna lediga. Men det blev inte bra. 

Inför den här terminen har Didrik bytt grupp i både simskolan och gymnastiken så då var det andra tider. Så nu ser vårt schema ut så här
Måndagar: Marcus träning
Tisdagar: inget
Onsdagar: inget
Torsdagar: Love och Didrik gympa, Marcus träning
Fredagar: Didrik och Marcus gympa
Lördagar: inget 
Söndagar: Didrik simskola

Loves och Didriks gympa är tiderna efter varandra nu och på Didriks gympa lämnar man honom. Simskolan på söndagar är kl 16:20 så då har man ändå hela söndagen att göra något på. Och även om vi är bortresta så brukar man ju vara hemma tills dess. 

Båda Didriks aktiviteter har startat. Han sa att han var nervös innan och när jag frågade varför sa han att han var blyg. Sötnöt! Men det har gått hur bra som helst. På simskolan har de bara varit fyra barn de två gångerna han har gått. Dock är de andra tre barnen säkert två år äldre än honom och före i simningen, men det verkar han inte bry sig om. 



På gymnastiken har han bytt från Gympakul till Pojkar grund. Där är det riktig gymnastik de tränar. Det har varit en träning och de gick ut hårt. Tränade på frivolter på första träningen. Men Didrik tyckte att det var jätteroligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar