onsdag 31 januari 2018

Bröderna Halldin 29/1

Det kan inte va varit magsjuka Love hade. Det hände inget mer varken honom eller oss. Skönt!

Vi hade en bra helg. Didrik lekte massor med sina kompisar Alex och Alva. På lördagen var de ute och lekte i 1,5 timme och sen var de hemma hos Alex och Alva i över en timme. Och på kvällen var de hemma hos oss och spelade TV-spel. Love är så lycklig när han får vara med de stora barnen. Han älskar Alva. Hon är två år äldre än Didrik och Alex. Hon är så gullig och tar hand om Love. Han ska alltid sitta i hennes knä och mysa.

Lördagen bjöd på riktigt finväder. Jag och Love tog en promenad på förmiddagen och när Didrik lekte med sina kompisar vi vi inne och lekte och fixade. Sen tog vi oss också ut.







Jag var och storhandlade på förmiddagen. När jag kom hem så satt killarna i soffan och spelade TV-spel och skrattade som bara den. Det är så härligt att se hur roligt de har tillsammans och hur kärleken mellan dem växer starkare för varje dag.

Igår hängde vi på IKEA på förmiddagen. Vi håller på och färdigställer massa projekt här hemma och fixar iordning rum för rum. Mer om det i ett annat inlägg. Det är ju lite av en utmaning att ha med sig Love på IKEA, men det gick ganska bra den här gången. Han var för det mesta nöjd med vagnen, men när Didrik spelade spel medans vi tittade på garderobsdörrar fick han kliva ur.

Medans Didrik var ute och lekte med sina kompisar passade Love på att härja i Didriks rum. Han plockade ur alla böcker ur bokhyllan och gjorde ett torn. Sen valde han ut några böcker som han ville att vi skulle läsa. Han har blivit väldigt intresserad av böcker. Det har börjat släppa lite med talet. Han kan många ord nu, men jag är osäker på om det är så många andra än vi som förstår vad han säger. Och han kan nu sätta ihop treordsmeningar, t.ex. Mommo sitta där. 






Idag är förskolan stängd. Barnen sov hos mormor och morfar och har sen varit där hela dagen. De gjorde en utflykt till Bomhus bibliotek. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar