tisdag 9 januari 2018

Bröderna Halldin 6/1

Den hör veckan har barnen gått två dagar på föris. Marcus var ledig i tisdags och jag igår fredag. Det har varit sammanslagning mellan avdelningarna så Didrik och Love har varit mycket tillsammans vilket de älskar. När Marcus hämtade dem i förrgår sa en av Didriks fröknar att Didrik hade varit hängig på eftermiddagen och kändes varm. Och mycket riktigt så hade han feber, 38,2.

Två dagar gick det sen var de sjuka igen. Men som tur var så hade han bara feber den eftermiddagen och kvällen. När han vaknade 4:30 igår så var han feberfri, men hade svårt att sova. Tror att han var hungrig. Love vaknade 4:50 så då var det bara att gå upp. Det blev en lång dag, men jag sov lite morgonen. Didrik däremot sov ingenting på hela dagen. 

Jag var ledig igår och Marcus jobbade halvdag. När Marcus kom hem rensade vi källaren på massa skräp och åkte till återvinningen. Det gillar barnen. Sen hämtade vi massa paket och handlade på vårt lilla Ica. De har bytt ägare och verkligen hottat upp butiken. Bland annat har de fått två nya kundvagnar.

Idag har jag och barnen varit ute en sväng på förmiddagen. Det kom lite snö, så det är lite ljusare, men det är så tråkigt ute. Det finns verkligen ingenting att göra. Vi tog en skogspromenad, och fick sällskap av den keliga katten Nitro.










Ikväll har Isabell och Samuel med föräldrar varit här. Vi sågs på nyårsdagen. Innan dess var det evigheter sen vi sågs. Så kul att äntligen kunna ses igen. Vi åt hemmagjord pizza till middag och sen tittade barnen på film nere i bion. Jag och Maria satt uppe i vardagsrummet och umgicks. En riktigt härlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar