tisdag 28 november 2017

Dublin 2017 - dag 1

Fredagen den 10 november, för snart tre veckor sedan åkte jag och Marcus och fyra kompisar till Dublin.

Natten mot fredagen var inte den bästa uppladdningen inför en resa. Love sov inte många timmar, men när klockan ringde kl 5:30 var det bara att kliva upp och sätta sig i bilen och åka till Arlanda.

Vi mötte upp våra vänner på Arlanda och tog den obligatoriska flygplatsölen (cidern för min del). Planet lyfte vid 9-tiden och vi landade i Dublin 2,5 timme senare. Flygresan gick jättebra. Eftersom vi enbart hade handbagae och flygplatsen låg rätt nära stadskärnan så var vi vid vårt hotell redan vid 12:30.



Solen sken och det var ganska varmt, ca 10 grader. Vi begav oss ut på stan. åt lunch på en irländsk pub och sen vidare mot shopping.








 Först blev det shopping på Primark, eller Penneys som det heter på Irland, och sen vidare till massa andra roliga affärer.. Det blev några toppar och ett par röda skor. Så nöjd!



Efter shoppingen fick vi checka in på vårt hotell, Bereshford hotel. Jag och Marcus fick ett jättestort och fint rum.




Efter lite piff och dryck på hotellet så begav vi oss ut i Dublins nattliv. Först supergod middag på en lite finare restaurang innan vi sen hamnade på en bar i Temple Bar distriktet. Trots att det var väldigt mycket folk fick vi ett bord och där satt vi hela kvällen och lyssnade på en fantastisk trubadur.











Alla var rätt trötta så vi begav oss hemåt vid midnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar