fredag 22 augusti 2014

Myrbackagården dag 5

Nu är inskolningen klar. 

Vi lämnade Didrik kl 7:30 imorse. Han sprang in och klättrade upp i inomhusrutschkanan, han hade knappt tid att vinka hej då. 

Didrik åt frukost där för första gången. Han åt gröt och messmörssmörgås, något han totalvägrar här hemma. 

Marcus hämtade Didrik strax innan 14. Dagen hade gått jättebra. Personalen är väldigt imponerade över hur smidigt det har gått.

Jag är så stolt över min lilla och stora älskling som har fixat det här så bra ❤️

Nästa vecka börjar förskolan på riktigt. Didriks schema kommer se ut så här
Måndag: 7:45 - 15:15
Tisdag: 7:45 - 15:15
Onsdag: 7:45 - 13:30
Torsdag: 7:45 - 15:15
Fredag: 7:45 - 14:15

Jag kommer jobba 80% och hämta hon på måndagar, onsdagar och fredagar, och lämna honom på tisdagar och torsdagar. Den som inte lämnar ska försöka vara på jobbet så tidigt som möjligt. Det här känns som ett bra upplägg, men det har jag ju egentligen ingen aning om. 

Nu håller vi tummarna för att det inte blir alltför många bakslag och för att han håller sig frisk åtminstone några veckor.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vi funderar på Myrbacka. Hur kom det sig att ni valde just Myrbacka? Någonting du hittills upplevt som extra bra? Eller lite sämre..? Får barnen sova utomhus? Många frågor... Hoppas du har lust att svara! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Såg nu att du hade skrivit en kommentar här. Vi är supernöjda med Myrbacka. Kan inte tänka mig en bättre förskola! Pedagogerna på avdelningen är supergulliga och duktiga och Didrik trivs som fisken i vattnet. Didrik sover inne på en madrass på golvet, det gör de flesta barnen, men det finns de som sover i vagn, både inne och ute. Hör av dig om du har några fler frågor.

      Radera