söndag 17 augusti 2014

Dagens Didrik 16/8

Inte så mycket till sovmorgon idag inte, kl 6 ville lilleman kliva upp. Men jag fick ligga kvar i sängen, det var Marcus morgon :-)

Idag har vi varit i Furuviksparken, kanske sista gången för säsongen. Vi var bara där i 1,5 timme, Didrik blev trött efter lunchen och somnade i vagnen. När gav sov passade vi på att ta en promenad bland alla fina villor i Furuvik. Det är alltid roligt att promenera någon annanstans.

På eftermiddagen fick Didrik sitt första utbrott. Vi var inne hos grannarna och lekte och när jag tyckte att det var dags att gå hem var inte Didrik alls med på noterna. Han gallskrek och sprattlade och viftade med armarna omkring sig. Och han lugnade inte ner sig direkt vu kom hem heller. Herregud vilken stark vilja lilla D har...

Ikväll har Marcus familj varit här och firat hans födelsedag. Vi bjöd på grillade hamburgare med tillbehör. Det är så sjukt gott. Som vanligt var det jättetrevligt. Didrik var lite blyg i början, men det släppte väldigt fort. Efter någon minut så busade han med sina kusiner och fastrar och farbröder. 

Läggningen ikväll gick väldigt smidigt, mindre än 10 minuter tog det, men han somnade inte förrän 20:30.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar