lördag 23 augusti 2014

Dagens Didrik 23/8

Inatt vaknade vi av att Didrik gallskrek och var helt hysterisk. Antagligen hade han ramlat ur sängen. Det verkade dock inte vara någon fara eftersom han lugnade ner sig väldigt fort. Vi tyckte synd om honom så han fick sova i vår säng, vilket som vanligt var ett misstag. Han är verkligen en tornado när han sover hos oss. Han låg och sparkade på mig hela natten kändes det som, jag var helt förstörd när han vaknade på riktigt kl 6:10. Som tur var kunde han tänka sig att sitta i soffan och titta på Stadens hjältar i en timme. Det är något slags rekord.

På förmiddagen var jag och Didrik på barngymnastik i Friskis och Svettis regi. Han är nog egentligen lite för liten, men han verkade ha jätteroligt! Han sprang mest bara omkring, men det gillar ju han. Han blev så trött att han somnade på cykeln på vägen hem och sov vidare i vagnen i över en timme, vilket var helt perfekt eftersom vi var på dop i Valbo kyrka kl 13. Marcus barndomskompis son döptes. Didrik var så himla fin, och skötte sig alldeles utmärkt i kyrkan. 

På eftermiddagen mötte vi upp mamma och pappa i Valbo köpcentrum. De passade Didrik medans jag och Marcus tittade på soffor. Det är lite enklare att göra det när inte Didrik är med. Vi mätte även Didriks fötter och de fortsätter att växa i rasande takt. De är nu 13,1 cm. De har växt 2 cm på några månader. Så nu måste vi köpa ett par höstskor också.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar