lördag 9 augusti 2014

Dagens Didrik 9/8

Sovmorgon till 7:30, tackar! 

Idag har vi varit på Liseberg. Innan vi åkte hit tänkte jag att det skulle vara bortkastade pengar att gå på Liseberg, men Gud vad glad jag är att jag ångrade mig. Det var en succé! 

Vi kom dit strax efter 11. Didrik fick ett åkband och hann med att åka tre karuseller; Hoppalång, flygplanet och Farfars bilar, innan det var dags för lunch på Burger King och vila. Under tiden Didrik sov åkte Marcus och Richard dem nya stora berg och dal banan Helix.

När Didrik vaknade igen åkte han 5 karuseller till innan regnet kom. Han älskar verkligen att åka karusell, han tjuter  av skratt när det pirrar till i magen :-) han tycker inte lika mycket om att stå i kö. Till en karusell stod vi i kö i 20 minuter, men det gick ändå relativt bra. Tyvärr var det många karuseller som han inte fick åka i och med att han är så kort, men nästa år så blir det dubbelt så roligt :-) 

Didrik älskade kaninerna som gick omkring. Han klappade dem, kramade dem, vinkade till dem och gjorde high-five med dem :-) det var så kul att se att han inte var det minsta rädd eller blyg för dem.

Vi åkte från Liseberg vid 17, då regnade det tyvärr alldeles för mycket för att det skulle vara kul att vara kvar.

Att åka spårvagn tyckte Didrik var jättespännande. Han älskar verkligen tåg.

På kvällen har vi ätit och druckit gott hemma hos Richard och Linda och Didrik har varit jätteduktig. Han har mest lekt med sitt Duplotåg och spexat.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar