tisdag 29 november 2016

Vattkoppor dag 1, 2 och 3

I söndags fick Love vattkoppor. Vi hade sen tidigare bestämt att han inte skulle vara med på Didriks kalas p.g.a. smittorisken. Vi såg några prickar redan i fredags kväll, men de blev inte fler under lördagen så då trodde vi att det var något annat. Men i söndags kom det fler prickar och igår kom det ännu fler.

I söndags och igår har han inte var speciellt påverkad alls, men natten till idag kom det. Han fick jättehög feber, och sov oroligt. Vi har varit vakna mer än vad vi har sovit inatt. Och idag har han varit jättesjuk och hängig. Han har verkligen prickar överallt, stackarn. På eftermiddagen hade han 40,4 graders feber och han varken åt eller drack. Jag trodde ett tag att vi skulle vara tvungen att åka in med honom. Men sen piggnade han till lite och vi fick i honom lite tårta, saft och smoothie. Sen åt han lite kvällsmat och drack en del vatten. Vi tog febern innan han skulle sova och då hade han "bara" 39,6. Han somnade vid 19:15, men vaknade 20 minuter senare och var jätteledsen. Nu är klockan 20:45 och han är fortfarande vaken och är ledsen. Vi funderar på om han får magknip av flytande Alvedon. Så här var det inatt också.

Stackars lilla Love! Hoppas att febern går ner lite nu och att han är lite piggare imorgon. Jag antar att klådan bara har börjat och kommer blir värre och värre de kommande dygnen. Nu somnade han, så nu ska vi också gå och lägga oss. Kommer antagligen inte bli mycket sömn inatt heller.

Dag 1 - söndag

Dag 2 - måndag


Dag 3 - tisdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar