söndag 13 november 2016

Dagens Love 10/11

Idag har Love varit hos tandläkaren på en rutinkontroll. Det blev lite tokigt med hans sömn. Jag hade tagit fel på tiden, så vi var där en timme för tidigt. Så han fick bara sova i 50 minuter. Han var inte jätteglad när jag väckte honom. Men trots det så fick tandläkaren titta på hans sju tänder, även kindtänderna. De har kommit fram rätt så mycket nu. Allt såg bra ut. Hon kollade även där han skadade sig när han ramlade och allt såg jättebra ut.



Det börjar ordna upp sig med Loves sömn. Han somnar alltid mellan 19 och 20. Vi ger honom en flaska välling och lägger honom sen i sängen där han somnar. Nattningen tar nu den tid det tar för honom att dricka upp vällingen. Han vaknar fortfarande tidigt på morgnarna, men de senaste morgnarna har jag testat att ta in honom i vår säng. Han somnar om efter ca 5 minuter och sen har han sovit till nån gång mellan 6:30 och 7:00. Det är ju betydligt bättre för oss alla. Och Love är ett barn som kan sova tillsammans med andra i en säng. Han ligger relativt still, absolut ingen helikopter som far runt. Han vill gärna ligga nära. När han väl har parkerat tätt intill så ligger han stilla. 
                                             


Han är en riktig busunge. Hans favoritsysselsättning just nu är att öppna kökslådorna och sen riva ut allt som finns i dem. Det enda jag gör på dagarna är att plocka efter honom, känns det som iallafall. Vi måste verkligen sätta i lådspärrar. Vi har bröd och majskrokar i en låda vid golvet. Den öppnar han, tar ut påsen med majskrokar och kommer med den till oss och så nöjer han sig inte förrän han har fått minst en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar