lördag 29 oktober 2016

Sjukhuset

I tisdags förra veckan var Love hos urologen, eller snoppdoktorn som jag kallar det. Äntligen har hans pungkulor trillat ner till rätt position. Så mu behöver vi inte besöka sjukhuset fler gånger på grund av det. Undersökningen var över på 1 minut, Love låg blickstilla.

I tisdags var vi till astmasköterskan på barnkliniken på sjukhuset. Vi pratade om Loves förkylningsastma, eller vad det nu är. Jag berättade att Love har varit helt bra under sommaren. Och att han sen har varit förkyld en gång. Jag sa även att vi på eget bevåg har slutat med den medicinen som han skulle ta två gånger om dagen, varje dag, eftersom han inte har några besvär och det tyckte hon var helt rätt.

Vi ska försätta att medicinera honom så fort han blir förkyld och då fortsätta med samma kur som nu, 13 dagar med inhalationer, 4 gånger om dagen de tre första dagarna och sen två gånger om dagen de resterande dagarna. 

Love har växt ur inandningsmasken så vi fick hämta ut en större.

Astmasköterskan var jättebra, men jag tycker att det var lite konstigt att hon inte lyssnade på Love eller nåt sånt. Vi ska tillbaka till läkaren i mars.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar