fredag 21 oktober 2016

Dagens Love 20/10

Och idag lärde sig äntligen Love att klappa händerna. Bättre sent än aldrig. Herregud vad vi har försökt få honom att gör det, men han har bara skrattat åt oss, men idag så lyckades han. Men man måste sätta ihop hans händer, sen klappar han.

Igår byggde han ett torn med tre klossar, idag hamrade han på bultbrädan. Häromdagen la han i rätt klossar i en klosslåda. Men favoritleksaken är fortfarande BILAR. Han älskar att köra runt med bilar. Allra helst ska det vara Didriks små Hot Wheels, som han egentligen är alldeles för liten för, men vi låter honom ha dem ändå.

Ibland undrar jag om Love kommer överleva sin barndom. Han är helt livsfarlig. Han klättrar verkligen på ALLT! Han har lärt sig att klättra upp på Tripp Trapp stolarna, och då kommer han läskigt högt upp. Nu har jag skjutit in båda två mot bordet. Då klättrar han upp på den under bordet och fastnar med huvudet. Så fort man tittar bort så har han klättrat upp på något nytt. Den här veckan har han åtminstone inte slagit sig så mycket som förra veckan. De brukar ju säga att man ska låta klätterbarn klättra, så att det blir duktiga på det. Och det tror jag på.

Sömnen är verkligen inte som den ska för den här lilla killen. Han har haft väldigt svårt att komma till ro på kvällarna den här veckan. I början av veckan var det verkligen kaos, men det har blivit lite bättre. Och sova på dagarna är inte heller något som Love tycker är nödvändigt. Idag somnade han inte förrän kl 13:45, trots att han vaknade 6:20. Igår somnade han 11:45 och sov till 13:15. Men under den tiden var han vaken två gånger. Jag får inte jättemycket gjort på dagarna här hemma.

Love och klosslådan


Utebus med grannbarnen i måndags



Fina kläder från våra vänner i Göteborg




Prova skor är roligt



Födelsedagspresenten från storebror är en hit. Bondgården används även
som garage för små bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar