onsdag 11 oktober 2017

Cypern 2017 - resan dit

Det här året blev resan till Cypern senare än nånsin på året, på grund av mitt jobb. Vi åkte fredagen den 29/9. Vi valde mellan det datumet och den 2/10, men vi valde den 29/9 i och med att det var kvälls- och nattflyg.

Jag och Marcus jobbade på fredag förmiddag. Klockan 13:15 åkte vi bil till Arlanda. Vi hade bokat parkering på Beta. Så här i efterhand är det mycket smidigare att parkera på Måby. Love sov i bilen på väg till Arlanda, helt enligt plan.
Vi var ute i väldigt god tid den här gången. Incheckningen gick väldigt smidigt och även säkerhetskontrollen. Det var lite folk så det gick snabbt. Väl inne i terminalen så åt vi middag på MAX. Av en slump var Isabell med familj på Arlanda samtidigt, så vi gick och träffade dem och barnen fick leka av sig lite. Som vanligt fastnade vi utanför leksaksaffären där det finns träjärnväg.



Klockan 17:40 gick planet, helt enligt tidtabell. Vi fick sitta två och två på varsin sida av mittgången. Inte helt ultimat, men det funkade. Mormor och morfar satt några rader bakom. Min plan var att barnen skulle somna på flygplanet, men vi hade två stor sällskap framför och bakom oss som var rätt högljudda så barnen kom aldrig till ro. Trots det så skötte de sig alldeles utmärkt. Visst var det lite roddigt att underhålla dem, speciellt Love, men det gick ändå över förväntan. Love somnade precis när vi landade.




Vi landade 23:00 lokal tid. Det tog ett bra tag att komma igenom säkerhetskontrollen. Didrik var trött och grinig så det var liten av en pärs, men som kom väskorna snabbt och vi satte oss på bussen. Barnen somnade snabbt. Incheckningen på hotellet gick också smidigt, men innan vi hade fått vårt rum var klockan redan 1:00 på natten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar