onsdag 11 oktober 2017

Cypern 2017 - dag 2

Söndag
Jag och Love vaknade tidigare än resten av familjen så vi klädde på oss och tog en morgonpromenad längs med havet. Vi mötte mormor och morfar på vägen. Det har hänt mycket på ett år. De har byggt massor med nya lyxhus och jag hittade en ny liten strand.




Förmiddagen spenderades vid poolen. Love är så himla duktig i vattnet och imponerade stort på alla runt omkring. Utsikten från poolen är verkligen magisk. Älskar läget på hotellet.










Efter lunch var tanken att både Love, Didrik och Marcus skulle sova, men Didrik kunde inte somna, så jag, han och mormor gick till stranden istället. Det blåste och var jättehöga vågor. Didrik älskade att hoppa i dem. Vi hade verkligen hur roligt som helst!

Det fanns väldigt mycket som Didrik pratade om att han ville göra när vi var på Cypern. Han ville gå på tivoli, hyra trampbåt, hyra fyrhjuling eller beach buggy, åka på snorklingsutflykt med Nemo-båten och hyra trampbåt. Vi sa att han fick välja två av sakerna och det blev tivoli och Nemo-båten. Vi bestämde oss för att ta tivolit den här kvällen. Vi tog en taxi dit, kom fram vid 19. Trots att barnen var rätt trötta så hade de hur roligt som helst. Vi köpte åkband till båda två för 15 Euro styck, helt klart värt det. Vi hade med oss båda vagnarna och promenerade hem vid 21:30. Vi trodde att de skulle somna i vagnarna, men icke, det var för mycket annat att titta på. Det blev en väldigt lyckad kväll både för barn och vuxna














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar