söndag 22 oktober 2017

Cypern 2017 - dag 7

Semesterns sista dag blev tyvärr inte den bästa. Vi vaknade på natten av att Love hade världens diarré. Rån början trodde vi att det var magsjuka, men hoppades ändå på att det var något han hade ätit. Men vi hade ju egentligen ingen aning.

Vi sov jättedåligt den natten och till råga på allt så skulle vi packa ihop allt och checka ut kl 12. Bussen kom sen inte och hämtade oss förrän kl 21:30.

Love bajsade löst några gånger under dagen, men åt och drack och ingen annan kände något så ju längre dagen gick desto säkrare blev vi på att det var något han hade ätit.

På förmiddagen hängde vi vid poolen. Jag och Didrik var med på poolbingo. Love fick bara bada en snabbis. Det var även dags att säga hej då till Bamse. Love var blyg för Bamse de flesta dagarna. Några gånger vågade han göra high five. Didrik har verkligen utvecklats i vattnet. Han har inte knäckt simkoden, men kan hålla andan under vattnet rätt länge och simma samtidigt. Love är ju verkligen en liten fisk som älskar att bada. Även han utvecklades mycket under veckan. Det var verkligen inga problem att vara vid poolen ensam med dem.








När vi checkade ut passade vi på att ta lite gruppbilder på hotellets balkong.
Efter lunchen så passade jag och Love på att mysa med några katter. Love var verkligen överlycklig!

Semesterns sista eftermiddag spenderades på stranden. Vi byggde sandslott och badade. 





 

Vi fick duscha och byta om i hotellets gym. Sen blev det en sista middag på hotellet och en drink i balkongbaren.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar