söndag 4 september 2016

Love 11 månader

I förrgår fyllde lillkorven 11 månader. Han firade sin månadsdag med att lära sig att gå. På morgonen tog han 2 steg och på kvällen tog han massa steg, jag glömde räkna, men det var säkert 12-15 stycken. 

Love äter fortfarande bra. Gröt till frukost, banan eller yoghurt med frukt till mellis, barnmatsburk till lunch och middag och välling innan han somnar. Han har varit förkyld de senaste dagarna så då har han mest levt på välling. 

Han sover bra på nätterna, somnar oftast vid 20-tiden och sover 10-11 timmar. På dagarna är han rätt svårsövd. 99% av fallen sover han i vagnen. Han har börjat sova längre på dagarna, mellan 1 och två timmar per pass. Han somnar oftast vid 9 och 14. Det är skönt att sömnen på dagarna har börjat stabilisera sig.

Love är fortfarande en väldigt glad kille med massa energi. Han är en riktig klätterpelle. Klättrar verkligen på allt! Han ramlar rätt ofta och har en del blåmärken. Men han är tålig. 

Didrik och Love börjar leka mer och mer tillsammans. Det är fantastiskt att se. De har ett stort gemensamt intresse, bilar. Love älskar att leka med bilar, helst Didriks Hot Wheels.

Han säger fortfarande bara mamma och dä. Han har ett speciellt ljud när han ser katter eller hundar. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar