tisdag 27 september 2016

Cypern 2016 - hotellet

Även i år valde vi att åka med Frititdsresor. Dock provade vi återigen ett nytt hotell. Vi bodde på All inclusive hotellet Atlantica Sungarden. Vi har bott där flera gånger tidigare, men senast 2008.

Hotellet har ett magiskt läge uppe på en klippa, med utsikt över Medelhavet och stranden Grecian Bay.








Vi bodde i två familjerum med utsikt mot poolen/havet. Vårt rum låg precis vid barnpoolen. Rummen/lägenheterna var relativt stora, men det blev ändå trångt. Vi hade förbokat både barnstol och barnvagn (vilket så här i efterhand var rätt onödigt) plus att vi hade med en barnvagn.
Längst ned till vänster bodde vi

Utsikten från vårt rum
Hotellet har fyra pooler; en barnpool som har soltak och inhägnat runt omkring där det även fanns massa leksaker, en aktivitetspool och två pooler för vuxna. Vi hängde mest vid aktivitetspoolen. Runt hela poolen fanns det solstolar. Vi låg på nästan samma ställe varje dag. Didrik badar så bra nu så han kunde vara i ensam medans vi höll koll på honom från våra solstolar. Men större delen av tiden badade någon av oss med honom.












 Hotellet har också en ganska stor lekpark som ligger på en stor gräsmatta. Didrik och Love älskade att vara där.






Sista dagen hittade vi ett lekrum

Hotellet är mysigt uppbyggt med massa stenlagda gångar och mycket blommor, träd och planteringar. Och till vår stora lycka fanns det massa fina katter. Didrik tyckte att det var synd att vi inte hade nån sovplats till dem i vårt rum.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar