måndag 14 december 2015

Dagens Didrik 13/12

Jag hann bara skriva förra inlägget om att det var en normal vecka med friska barn förrän Didrik var sjuk igen.

Fredagen började bra. Vi var på föris på förmiddagen och övade luciatåg. Sen träffade vi en av Didriks kompisar.

På eftermiddagen blev Didrik mer och mer hängig och klagade över ont i magen. Han ville till och med gå och lägga sig. Han hade ingen feber, men kändes lite varm.

Marcus skulle på personalfest så jag och barnen hade planerat att sova hos mormor. Tänkte ställa in det, men Didrik var piggare efter att ha sovit i 1,5 timme. Vi skjutsade iväg Marcus och sen åkte vi till mamma. Åt middag där. Didrik åt inte så mycket men var pigg. Kl 20 sa han dock att han ville gå och lägga sig.

Love chockade alla med att sova hela natten fram till 5:30. Didrik vaknade en kvart senare och var pigg och glad. Han var som vanligt på förmiddagen, men hade ingen vidare matlust. När vi kom hem så åt han och ville sen sova middag. När han vaknade hade han feber, 38,4. Så han missade tyvärr två kalas. Han blev jätteledsen och besviken. 

Idag har han inte haft någon feber, men varit lite hängig och grinig. Tror att det kdn ha att göra med att han inte hade bajsat på flera dagar. Idag tvingade jag honom att sätta sig på toan och försöka och då gick det hur bra som helst. Får hoppas att det var det febern berodde på. Imorgon är det ju luciatåg och så är det sista veckan på föris innan jullovet. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar