söndag 26 april 2015

Dagens Didrik 26/4

En härlig helg på alla sätt och vis. I lördags hade vi städdag på förmiddagen. Marcus städade och jag och Didrik hängde med Valentin och hans mamma. På eftermiddagen åkte vi på utflykt till en Bäck där fisken leker. Tyvärr var det inte så jättemycket fisk, men Didrik tyckte att det var roligt ändå. 

Idag på förmiddagen träffade jag och Didrik Marie, Asta och Märta i en lekpark. Asta och Didrik hade hur roligt som helst. På eftermiddagen åkte vi hem till Didriks kusin Nanna och tittade på hennes nya lägenhet. Nästan Hela släkten var där så då fick Didrik passa på att berätta att han ska bli storebror. Han säger Jag göra storebror, hur gulligt som helst. Didriks kusin Sanna och hennes Linus ska få barn 10 veckor innan oss, jätteroligt! 

Senare på eftermiddagen åkte Didrik och Marcus och badade med Christoffer och Asta. Didrik hade skrattat hela tiden. När han kom hem var han helt uppspelt och berättade om allt roligt som de hade gjort och att han ville bada i poolen snart igen. En gång till hoppas jag att de hinner med innan vi åker till Cypern. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar