söndag 18 april 2010

Du är allt!

I fredags var vi på vårt första bröllopsmöte med festvåningen. Gud vilken proffessionell kille vi träffade. Det känns väldigt tyggt att han ska hjälpa oss att planera en av de viktigaste kvällarna i våra liv. Det märktes att han har varit med förr, han kom med en massa bra tips och idéer. Vi fick med oss förslag på olika menyer; allt lät fantastiskt gott... Vi har 16 spännande månader framför oss. Tänk, om 16 månader är vi gifta! Helt galet... 16 månader är visserligen mycket, men tiden går ju så himla fort.

Igår tog jag en lång promenad med Johanna i vårsolen, mycket trevligt och det var alldeles för länge sedan sist... Men nu har vi en ny promenaddejt inbokad på torsdag! Resten av dagen ängnades åt städning. På kvällen var vi hemma hos Richard och Linda och spelade Buzz och umgicks, helt utan alkohol :-) Och det är jag väldigt nöjd med idag!

Även fast jag har bott så här långt ifrån mamma och pappa i snart sex år så känns det fortfarande konstigt att inte kunna träffa dem när jag vill. Men idag har de varit här och hälsat på iallafall. Vi var ut till Oslättfors och tittade på kyrkan och sen var vi ute vid Engeltofta och tittade där också. Besöket avrundades med en lunch på stan och ett par nya gardiner till vårat sovrum. Tack mamma!

Idag på eftermiddagen så har varit hos familjen Andersson-Jägerros och firat Hasse! Lika trevligt som vanligt!


1 kommentar: