måndag 5 april 2010

Church Street

Nu är det gjort! Nu är det på riktigt! Vi har bokat kyrka till vår vigsel nästa år. Vilken känsla! Lika bra att vara ute i god tid när man vill ha en av de populäraste kyrkorna i trakten. Och vi var inte först med att boka för 2011...

Nu är påsken slut. Det har vrit gudomligt skönt att vara ledig, men imorrn är det bara att ta tjuren vid hornen. Hoppas att det blir en skön vecka, med tanke på att det redan är tisdag imorgon.



Igår var Christoffer och Marie här på middag, det var riktigt trevligt. Mycket rödvin blev det och det har känts idag. Men som tur har våren vänt i dörren och det har snöat/regnat hela dagen. Vi har ängat dagen åt att köra provinbjudningskort till bröllopet. Vi har gjort två varianter och båda två blev riktigt fina.

I förrgår var vi på JYSK och köpte nya möbler till balkongen och igår la vi ut trätrall där. Och så fick Nille en alldeles ny kattrappa så att han kan gå ner från balkongen.






Här kommer lite nya bilder på kissarna. Som ni ser så växer de båda så att det knakar. Nille väger nu 6 kg och Nelson väger 4 kg. De är riktiga charmtroll båda två :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar