söndag 15 juli 2018

Dagens Didrik 29/6

Och så har dagen kommit, Didriks sista dag på förskolan. Det känns lite vemodigt och lite läskigt, men ändå som att han är redo för något nytt.

Jag hämtade honom vid 14:15 idag. Jag hade köpt en bukett med orangea rosor, hans favoritfärg. Han fick ge en till varje fröken som var kvar. Även de på Loves avdelning för de har han ju också haft tidigare. Han blev riktigt mallig när han fick ge blommor.


Efter hämtning åkte vi ner på stan och mötte upp familjen Apel i Boulognern. Barnen busade och vi vuxna hann umgås lite. Marcus kom lagom till middagen som intogs på Sibylla. Vi hade tänkt äta middag tillsammans med familjen Apel, men det hanns tyvärr inte med eftersom Didrik hade avslutning på simskolan.

Didrik har gått på sommarsimskola varje vardag sen vi kom hem från Cypern. Den var gratis så vi anmälde honom. Det har varit rätt intensivt, och det har inte riktigt släppt ännu för honom. Men jag tycker åtminstone att det går framåt. Idag fick föräldrar vara med och kolla. Hans problem är nog att han inte lyssnar. I början av lektionen gick det jättebra, men sen spårade han ur och gjorde inte alls som han skulle. Undrar verkligen hur det kommer att gå för honom i skolan.

Jaja, det är ett senare problem. Han har iallafall tagit fyra simmärken nu. Och ska gå samma grupp nästa termin också. Funderar på om vi ska ge upp det här med simskola för ett tag nu, men samtidigt vill jag så gärna att han ska lära sig att simma. Vi får se hur vi gör till hösten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar