tisdag 18 juli 2017

Granön juli 2017

Samma dag som vi kom hem från Dalarna åkte vi upp till Granön. Tanken var att båda barnen skulle somna i bilen, men Love vägrade. Han somnade vi 21:50.

Trots att de somnade sent så var de vakna redan vid 6:30. Barnen sov inne i stora stugan och klev upp med farmor. På förmiddagen gjorde vi en utflykt till Stenö Havsbad några mil norrut. Det är en fin bad- och campingplats. Tyvärr var inte vädret det bästa, men vi var där och lekte och strosade runt i lite mer än en timme.







Efter ett jätteregnoväder klarnade det upp på eftermiddagen och vi gjorde en utflykt med båten. Didrik var överlycklig. Jag körde båten för första gången. Det var riktigt roligt. Vi var ute i över en timme. På vägen hem somnade Love i min famn.










Efter båtturen sprang jag och Marcus 7,5 km. Det var roligt att ha sällskap för en gångs skull. Vi höll bra tempo och blev riktigt svettiga, så när vi kom hem tog vi med oss barnen till stranden och tog årets första dopp. Det var svinkallt, ca 17 grader.




Torsdagen bjöd tyvärr inte alls på lika bra väder. Men vi gjorde en lite skogsutflykt på förmiddagen. Didrik älskar verkligen att vara i skogen.



Innan vi åkte hem hann Marcus och barnen med lite fiske. De fick tre små fiskar, men slängde tillbaka alla tre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar