torsdag 29 juni 2017

Midsommar 2017

Årets midsommarafton firades tillsammans med familjen Rogsberg i Fagerviken. Det blev en alldeles perfekt midsommar och för en gångs skulle samarbetade vädret.

Vi kom dit vid 11, fixade i ordning sillunch och åt.

Sen var det dags för dans kring midsommarstången. Vi promenerade bort till ett ganska stort firande. Papporna och de stora barnen dansade.



När vi kom tillbaka till stugan fikade vi, jag hade gjort en chessecake med Ballerina kladdkaka och jordgubbar. Därefter blev det bus och lek.














Barnen var helt slutkörda efter flera timmars lek och bus. De fick äta middag framför TV:n. Tjejerna somnade i soffan strax efter 18. Så lättlagda är ju inte våra killar, men de somnade innan 20 båda två och det gick snabbt.
Vi vuxna fick inte mat förrän vid 22, men det var värt all väntan. Vi grillade karré och färskpotatis och hade lite olika såser till. 

Midsommardagen inleddes kl 7:20. Killarna bjöd på sovmorgon. Vädret var tyvärr inte lika bra som på midsommarafton, men vi tog oss i väg på en utflykt ändå. Tänk att barnen är så nöjda med att vara ute i skogen. Vi avslutade utflykten och midsommarfirande med korvgrillning.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar