torsdag 22 juni 2017

Dagens Love 13/6

I eftermiddag har vi varit på öppet hus på föris, för Loves del. Vi var och hälsade på på hans avdelningen och på pedagogerna som han ska ha. Han kommer att gå på samma avdelningen som Didrik gjorde när han var liten och två av tre pedagoger har Didrik haft och den tredje känner vi igen från förskolan. Det känns riktigt bra. 

Love är dock ofantligt pappig så jag har faktiskt varit lite orolig över inskolningen. Men när vi var där tog han för sig och brydde sig inte alls om oss. Dock är han väldigt bufflig och våldsam, allt som han har lärt sig från Didrik. Många av barnen som ska börja var små. Så det var ingen bra kombo. 

Love ninjarullade omkull en stackars liten flicka så hon blev jätteledsen. En annan flicka kröp han fram till, klappade på kinden och pussade sen på munnen. Hon pussade tillbaka då körde Love en puss med öppen mun och hon gjorde samma sak. Vi föräldrar fick oss ett gott skratt.

Love är nog tidigt med det motoriska. Han klättrar ju mycket och lär sig från Didrik. Han är totalt orädd. Han kommer nog lära de små barnen massa tok, t.ex. att klättra upp för rutschkanan istället för att ta trappen. Det har han också lärt sig från Didrik. De andra barnen försökte ta efter, men de har ingen chans. Föräldrarna runt omkring bara gapade åt Loves upptåg. 

Vi får se hur inskolningen kommer att gå, men efter idag känns det iallafall bättre.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar