söndag 10 maj 2015

Dagens Didrik 10/5

Dagarna bara springer iväg och imorgon åker vi till vårt älskade Cypern. Vädret ser lite ostadigt ut, men betydligt bättre än här hemma. Didrik längtar som bara den och var väldigt uppspelt ikväll innan han skulle sova. 

Igår var vi till frisören med lilla D. Det gick jättebra den här gången. Dick var han väldigt förskräckt, men han satt still så frisören kunde klippa fint. Efter frisören gick vi på stan ett tag och åt sen varsin korv till lunch.

På kvällen var det cruising på stan. Didrik tyckte att det var väldigt spännande med alla häftiga bilar, speciellt raggarbilarna. 

Idag har det var grått och regnigt, men det var rätt skönt eftersom vi har spenderat hela dagen med att packa, bortsett från en cykeltur på eftermiddagen. 

Jag vågar knappt skriva det, men Didrik äter mycket bättre nu. Efter att knappt ha ätit någonting en rätt lång period, säkert 3-4 månader så frågar han nu efter mat och sitter snällt vid bordet och äter tillsammans med oss. Han har även gått upp nästan 0,5 kg på en vecka, vilket så klart känns skönt. Det syns på honom också. 

Även trotsen har börjat gå tillbaka. Det är så skönt. Visst blir han fortfarande arg när han inte får som han vill, men det hår att resonera med honom på ett helt annat sätt nu. Han känns mer harmonisk och nöjd. 

Hans talutveckling springer fortfarande på, kanske inte i samma rasande takt som förut, men det händer fortfarande väldigt mycket. Han är så roligt min lilla prins. Jag är fortfarande helt fascinerad över vilka samtal det går att ha med honom och hur mycket han kan berätta. Han är ju trots allt inte ens 2,5 år. 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar