söndag 3 oktober 2010

På Hawaii Hawaii vajar palmerna, på Hawaii Hawaii vajar du och jag...

Palmerna vajar verkligen på Maui. Vädret har inte riktigt varit som man har trott att det är på Hawaii. Igår när vi landade på Honolulus internationella flygplats så var det mulet och regnet hängde i luften. När vi sedan lyfte mot Maui så regnade det. På Maui var det lika mulet som i Honolulu, men varmare.

Efter en timmes taxiresa så var vi framme på vårt hotell, Aston Kaanapali Shores. Vi hade sån tur att vi blev uppgraderade när vi checkade in. Vi hade bokat ett standardrum, men när vi öppnade dörren till vårt rum så var det inget standardrum, utan en stor studio på översta våningen med havsutsikt, skulle inte kunna bli bättre :-)

Igår kväll kväll åt vi på hotelles strandrestaurang, sen var vi så trötta efter resan hit så vi gick och la oss.

Idag när vi vaknade var det helmulet, inge kul alls. Men ju mer klockan blev dessto bättre väder blev det. På eftermiddagen var det riktigt soligt. Jag och Marcus har legat vid poolen hela dagen och bara njutit av att ta det lugnt. Roadtrippens tuffa schema har satt sina spår.
Det är otroligt fint vid vårt hotell, men det ser inte alls ut som jag trodde att det skulle göra på Maui... Jag får ingen Söderhavskänsla.


Ikväll har vi varit inne i den större orten Lahaina, och ätit middag på Bubba Gump och shoppat lite

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar