lördag 16 oktober 2010

Borta bra, men hemma bäst!

Tänk att vi redan har varit hemma en vecka, galet. Tiden har gått så himla fort och vi har varit uppbokade hela tiden, därför har det inte kommit något nytt inlägg här förrän nu.

Det har gått förvånansvärt bra med tidsomställningen, inga problem alls faktiskt :-) På jobbet rullar allt på som vanligt, mycket att göra när man har varit borta så länge...

I vårt hem har renoveringen kommit igång. När vi har varit borta har de tapetserat i vårt sovrum, blev hur fint som helst, och så har de lagt kakel och klinkers i badrummet på nedervåningen. Marcus har nästan lagt klart golvet i sovrummet nu i helgen. Vi har beställt tapeter till hallarna och trapphuset och köpt färg så att vi kan måla om trappen. Bilder kommer så snart jag har tagit några :-)

Kissekatterna verkar väldigt glada över att vara hemma igen, trots att de har haft det hur bra som helst med mamma. Nille är en helt ny katt, helst av allt skulle han vilja ligga och mysa hela dagarna. Han vill knappt gå ut alls. Jag tror inte att han har varit ute i mer än en timme i sträck sedan vi kom hem. Ingen är gladare än jag!

Här kommer några bilder från våra sista dagar på Hawaii.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar