måndag 4 oktober 2010

Blue Hawaii

Snart börjar semestern lida mot sitt slut och när man är i USA så går det inte att vara nyttig. Hur mycket jag än har försökt så sitter man där med pommes frites och friterat. Men idag har vårt nya liv börjat (igen)

Dagen inleddes med en morgonpromenad inna frukost. Solen sken och det var riktigt varmt. Frukost åt vi på balkongen och då började det regna. Men ett regn här på Maui är inte som ett regn hemma i Sverige.

Jag gick ner till poolen efter frukost och solade och badade. Det var mycket mindre moln idag, men mycket mer vind. Det blåste galet mycket. Vilket gjorde att man inte kände hur mycket solen tog. Så jag brände mig lite :-(

Efter lunch tog vi en promenad längs med stranden, med kameran i högsta hugg... Marcus var fotoansvarig, så det blev inte så många bilder. Han är lite mer återhållsam med fotandet. Eftermiddagen spenderades på solstolen på balkongen med en bra bok.
Det var en klar kväll ikväll så vi njöt av en fantastisk solnedgång vid stranden. Efter solnedgången åt vi middag på hotellets restaurang, Mixed Seafood Grill, något av det godaste på den här resan!
Imorgon flyger vi tillbaka till Honolulu, där vi ska bo vid Waikiki Beach i fyra nätter. Tro det eller ej så börjar vi faktiskt längta hem lite grann. Vi längtar efter våra kissekatter och att få sova i vår egen säng och att få äta vanlig mat. Men vädret där hemma längtar vi inte till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar